Primeur voor SieMatic in Helmond

Zaterdag 19 en zondag 20 oktober organiseert ASWA Keukens een bijzonder Lifestyle Event. Tijdens dit event vindt namelijk de onthulling en première plaats van het nieuwste SieMatic greeploze keukendesign. Hiermee is ASWA Keukens de eerste keukenzaak in Nederland waar deze nieuwe generatie keuken te zien is. 

Exclusieve preview SieMatic SLX Pure

Primeur voor SieMatic in Helmond

Voor het tweede jaar op rij organiseert ASWA Keukens het Lifestyle Event. Deze keer heeft het event echter een uniek tintje, namelijk de exclusieve preview van de SieMatic SLX Pure. De nieuwste greeploze designlijn van het bekende keukenmerk. Dit vernieuwende designconcept blinkt uit in eenvoud en technisch vernuft. ASWA Keukens is hiermee de eerste keukenzaak in Nederland waar de SieMatic SLX Pure te zien én te koop zal zijn.

Het nieuwe koken

Het Lifestyle Event kent echter meer hoogtepunten. Zo kunnen gasten ook kennis maken met het nieuwe koken en worden er kookdemo’s gegeven. Tijdens het event zullen keukenadviseurs meer vertellen over de mooie mogelijkheden van de diverse apparatuur.

Meet & Greet SieMatic interieurarchitect

Primeur voor SieMatic in Helmond

Ook is een bijzondere gast aanwezig op het Lifestyle Event, namelijk Perry Hanssen, de internationaal bekende interieurarchitect van SieMatic. Hij richtte onder meer de flagstore van SieMatic in Amsterdam in en is verantwoordelijk voor de keukendesigns en showrooms van SieMatic wereldwijd. Op zowel zaterdag als zondag beantwoordt hij graag vragen en geeft hij advies.

Introductievoordeel

Primeur voor SieMatic in Helmond

Bezoekers van het Lifestyle Event kunnen genieten van een interessant introductievoordeel, waaronder twee uur gratis interieuradvies van Perry Hanssen, een private diner of bijpassende SieMatic accessoires t.w.v. € 500,-.

Praktische informatie

Primeur voor SieMatic in Helmond

Het LifeStyle Event vindt plaats bij ASWA Keukens, Zuiddijk 18 in Helmond. Iedereen is welkom, toegang is gratis. Op zaterdag is het event van 10.00 – 17.00 uur, op zondag van 11.00 – 17.00 uur.

Meer informatie: SieMatic

Speak Your Mind

*