Quantum behoort tot de nieuwe generatie kookplaten met afzuiging

Heb je een kleine keuken of houd je gewoon niet zo van traditionele oplossingen? Dan is de Quantum echt iets voor jou. Quantum behoort tot de nieuwe generatie kookplaten met afzuiging. Met twee apparaten in een bespaar je niet alleen ruimte, maar de kookluchtjes worden ook direct afgezogen waar ze ontstaan.

 Quantum behoort tot de nieuwe generatie kookplaten met afzuiging

Het ontwerp

Het ontwerp achter de nieuwe Quantum-afzuiging van Falmec is geïnspireerd op de beweging van kwantumdeeltjes die ondeelbaar zijn. Quantum vertegenwoordigt een nieuw systeem dat koken en afzuiging perfect in één eenheid integreert. Daardoor worden geuren en kookdampen geëlimineerd zonder afbreuk te doen aan het ontwerp. Quantum is een samensmelting van koken en afzuigen met een centraal geautomatiseerd glazen aerofoil-systeem wat zorgdraagt voor het snelle afzuigen van lucht en een automatische sluiting na gebruik.

Quantum behoort tot de nieuwe generatie kookplaten met afzuiging

De inductie kookplaat bestaat uit vier flexibele zones met 9 vermogensniveaus, een booster en is voorzien van Touch control. Quantum is uitgerust met een borstelloze motor van 600 m3/u en met intelligente geautomatiseerde kookstanden en extractie op basis van jouw behoeften. Het systeem is verfraaid met een matzwart of rvs-frame dat het afzuiggebied begrenst en tevens als een beschermend element fungeert.

Meer informatie: Falmec

Speak Your Mind

*