RVS spoelbak dé klassieker in de keuken

Maar liefst 70% van alle verkochte spoelbakken is gemaakt van roestvrijstaal. Daarmee is de RVS spoelbak dé klassieker in de keuken. Niet verwonderlijk, want de hygiënische eigenschappen maken het materiaal uitstekend geschikt voor de keuken. Het materiaal is daarnaast mooi en tijdloos en past in iedere keuken en iedere stijl.

RVS spoelbak dé klassieker in de keuken

Schoon en hygiënisch

De naam zegt het al: roestvrijstaal is corrosiebestendig. Daarnaast is het oppervlak volledig poriënvrij en dus zeer hygiënisch en gemakkelijk te reinigen. Ook de afgeronde hoeken in de spoelbak maken het schoonmaken van de spoelbak eenvoudiger. Bovendien zijn Franke spoelbakken voorzien van de hygiënische Turbo plug, die in de bak is geperst en één geheel vormt met de spoelbak. Bacteriologische besmettingen zijn volkomen uitgesloten.

Sterk

Roestvrij staal kan zware belasting en extreme omstandigheden aan. Dat komt door de unieke samenstelling van staal met een hoog aandeel nikkel en chroom. Daardoor is het materiaal hitte- en schokbestendig en immuun voor temperatuurschommelingen. Door de elasticiteit van roestvrijstaal wordt de kans op vaat- en glasbreuk ook verminderd.

rvs spoelbak

Duurzaam en milieuvriendelijk

Het roestvrijstaal dat Franke voor haar spoelbakken gebruikt bestaat voor 70% uit gerecycled materiaal. De spoelbakken zelf zijn zelfs 100% recyclebaar.

Meer informatie: Franke

Speak Your Mind

*