RVS werkbladen zijn tot 6 meter naadloos leverbaar

De eigenschappen van roestvrijstaal maken dit materiaal zeer geschikt voor toepassing in de keuken, bijvoorbeeld als werkblad. Rvs werkbladen zijn tot 6 meter naadloos leverbaar. Hoe minder naden in de keuken, hoe hygiënischer en het materiaal zelf is ook nog eens zeer hygiënisch. De rvs werkbladen van Franke zijn robuust en duurzaam; ze bevatten 80% gerecycled materiaal. Daarnaast zijn de werkbladen zelf 100% recyclebaar. Het roestvrijstaal is gemakkelijk schoon te maken en voorkomt dat bacteriën aan het oppervlak blijven plakken. Elegant, functioneel en innovatief, alles wat je zou willen van een werkblad.

Rvs werkbladen zijn tot 6 meter naadloos leverbaar

Compleet maatwerk pakket

De mogelijkheden voor roestvrijstalen werkbladen zijn eindeloos. Tot een lengte van 6 meter kunnen werkbladen geheel naar wens naadloos worden vervaardigd. Met de verschillende keuze mogelijkheden in finish, randafwerking, RVS plinten en wanden biedt Franke een compleet maatwerk pakket om jouw individuele ideeën en keukendromen waar te kunnen maken.

4 mm massief RVS werkblad

4 mm RVS werkblad

Bladbewerking

Er is keuze uit orbitaal en geborsteld roestvrijstaal voor de finish van 4 mm werkbladen. Bij de orbitale finish wordt het RVS bewerkt met een fijne richtingloze slijpstructuur. Vingerafdrukken en nieuwe krassen zijn niet snel zichtbaar. Bij de geborstelde finish is de slijpstructuur in de lengterichting zichtbaar. Het gladde RVS oppervlak krijg hierdoor een satijnglans.

Randafwerking

Standaard wordt de rand in dezelfde finish als het blad afgewerkt. Een facet geslepen en een gepolijste rand behoren tevens tot de mogelijkheden.

8 mm massief RVS werkblad

8 mm RVS werkblad

De 8 mm massieve roestvrijstalen werkbladen hebben uitsluitend een warmgewalste finish. Evenals de 4 mm massieve RVS werkbladen worden de warmgewalste werkbladen ook geheel naar jouw persoonlijke wensen en behoeften vervaardigd.

Warmgewalst: de meest pure vorm van RVS

Warmgewalst lijkt optisch een cover gemaakt van beton, maar doet ook denken aan een houtnerf. Onregelmatigheden, kleur- en structuurverschillen vloeien voort vanuit de onbewerkte grondstof en behoren tot de uniekheid van het materiaal.

Gezet RVS werkblad

Gezet RVS werkblad

Naast de massieve roestvrijstalen werkbladen kun je ook kiezen voor een gezet roestvrijstalen werkblad met een houten onderlijming. Ook voor deze werkbladen zijn er veel mogelijkheden qua vorm, afmeting en afwerking. Bij gezette bladen wordt de rand van het blad gevouwen, waardoor er optisch een randhoogte ontstaat. De minimale randhoogte voor gezette bladen is 2 cm.

Bladbewerkingen

Er zijn veel bladbewerkingen mogelijk voor gezette bladen:

  • Hoek- en kolomuitsparingen
  • Schuine zijdes
  • Rondingen
  • Hoeklassen
  • Uitsparingen

Voor de finish heb je, net als bij de 4 mm RVS bladen, keuze uit orbitaal en geborsteld.

Meer informatie: Franke

Speak Your Mind

*