Scan jouw lade en ontdek de beste indeling

Sinds 2018 worden in de Benelux de lades van Blum bestickerd met een unieke code. Met de gegevens van deze sticker herkent het bedrijf exact het formaat en de kenmerken van de lade en ontvang je onmiddellijk enkele voorstellen van lade-indelingen die in de lade passen. Een app downloaden is niet nodig, de pagina opent vanzelf!

Scan jouw lade en ontdek de beste indeling

Je kunt kiezen in welke ruimte je de lade gebruikt of wilt gebruiken en wat je graag in de lade wil opbergen. Op basis van deze criteria ontvang je een gepast productvoorstel dat perfect in jouw lade past. De voorgestelde indelingen zijn steeds aan te passen op vlak van kleur en materiaal, zo kun je er steeds zeker van zijn dat de lade-indelingen perfect afgestemd zijn op het design van jouw keuken!

Scan jouw lade en ontdek de beste indeling

Probeer het nu zelf!

Surf op je mobiele toestel naar app.orgalux.com OF

  1. Draai de lade om of zorg dat je er onderaan bij kan.
  2. Open een QR-scanner op je smartphone om de code te scannen. Bij vele toestellen zit dit ingebouwd in de camera-app.
  3. Scan de code en word meteen doorverwezen naar de app voor een passende indeling op maat van je lade.

Scan jouw lade en ontdek de beste indeling

Scan met de NFC functie

Is de onderkant van je lade moeilijk bereikbaar? Scan dan je lade met de NFC functie! De technologie in de sticker maakt het mogelijk om met je smartphone in je lade te scannen en je zo bij de app te brengen. Het enige wat jij moet doen, is met je gsm aan de voorkant van de lade over de bodem “zweven” en je toestel vangt dit signaal zo op. Bij nieuwere toestellen zit dit ingebouwd, bij iets oudere toestellen kun je een NFC app downloaden die het werk voor jou doet.

Alles samengevat? Bekijk onderstaande video!

YouTube voorvertoningsafbeelding

 

Geen sticker onder je lade?

Is jouw lade van vóór 2018 dan heb je waarschijnlijk geen sticker onder je lade zitten. Geen probleem! Meet de binnenkant van je lade en gebruik die maten in de shop of neem contact op met Orgalux.

Speak Your Mind

*