Scrol door je toekomstige keukenlades

Scrol door je toekomstige keukenlades op de haar vernieuwde website van Blum. Die biedt meer foto’s en meer inspiratie, maar nog steeds de vertrouwde productinformatie en technische details. Daarnaast zijn er enkele nieuwe functies toegevoegd zoals een productwereld en de 24/7 e-service.

Scrol door je toekomstige keukenlades

Een nieuwe wereld gaat open

De nieuwste toevoeging aan de website van Blum is de productwereld. Klanten kunnen hier op een intuïtieve manier ontdekken welke innovatieve beslagoplossingen Blum te bieden heeft. Je scrolt eenvoudig door de verschillende kamers van een huis en krijgt onmiddellijk informatie over de praktische toepassingen van de beslagsystemen per kamer.

Scrol door je toekomstige keukenlades

Ideeën

Daarnaast is de website ook een bron aan tips en tricks voor een praktische inrichting van bijvoorbeeld je keuken. Klanten ontdekken onder meer hoe ze tijd en moeite kunnen besparen met enkele eenvoudige aanpassingen of hoe ze beschikbare opbergruimte optimaal kunnen benutten.

E-service

Blum ondersteunt klanten en partners op elk moment van de dag dankzij hun e-service. Meubelmakers kunnen de actuele Blum-informatie digitaal opvragen wanneer ze die maar nodig hebben. Zo helpt e-service onder andere bij het vinden van de correcte beslagoplossingen, bieden de mogelijkheid om snel CAD-data downloaden en ondersteunen zelfs bij het uittekenen van de volledige kasten.

Scrol door je toekomstige keukenlades

Productpagina’s

Vertrouwd én onmisbaar zijn tot slot de productpagina’s van Blum. Deze zijn een belangrijk deel van de site. Je treft er praktische en technische gegevens van de Blum-producten aan. Dankzij het handige downloadcenter vind je ook montagehandleidingen, video’s, catalogi en andere informatie snel terug.

Meer informatie: Blum

Speak Your Mind

*