+SEGMENTO is de keuken voor puristen en estheten

+SEGMENTO behoort sinds 2000 tot de beproefde klassiekers in het assortiment van Poggenpohl. Geen enkele keuken is meer ingetogen qua design en toch zo overtuigend door de heldere lijnvoering en pragmatische functionaliteit.

+SEGMENTO is de keuken voor puristen en estheten

+SEGMENTO is de keuken in het assortiment van Poggenpohl die zijn gebruikers het gevoel geeft in een ruimte te zijn die toevallig ook keuken is. Dunne werkbladen en stollenwanden accentueren de heldere, lichte lijnvoering. Automatisch openende fronten vervangen grote grepen en zijn daardoor een weldaad voor de ogen. Het is een ware sensatie als deuren en laden na een lichte druk als vanzelf opengaan. De vakken en opbergruimte zijn slim ingericht. Zij zorgen voor structuur en orde en geven keukengerei daardoor een vaste plek. De zeer stringente orde wordt hierbij binnenin voortgezet.

+SEGMENTO is de keuken voor puristen en estheten

Een vormgevingselement van bijzondere klasse is een door horizontale lijnen verdeelde paneelwand die, los van de functionele keukenruimte, als elegante wandbekleding wordt doorgetrokken naar de woonruimte en hierdoor een subtiel verbindingselement wordt in open opstellingen. Door de uitgebalanceerde en rustige vormentaal biedt +SEGMENTO bij het gebruik van verschillende materialen veelzijdige en elegante vormgevingsmogelijkheden.

+SEGMENTO is de keuken voor puristen en estheten    +SEGMENTO is de keuken voor puristen en estheten

Meer informatie: Poggenpohl

Speak Your Mind

*