Selsiuz alles in een kraan

Nieuwe technische en praktische finesse bereiken de keuken     

Multifunctionele waterkranen voor de keuken worden de nieuwe standaard. Of het in de keuken (of pantry) nu gaat om alleen kokend water, of ook gefilterd en bruisend water; alles is mogelijk bij de prachtige waterkranen van Selsiuz. Steeds meer keukenontwerpers ontdekken het sterke innovatieve karakter, het opvallende design én natuurlijk het gemak van de praktische kranen.

Dekker_Selsiuz-Push-haaks-3-in-1-haaks-gold

Over de technische en praktische finesse verdient dit merk in de kranenmarkt dan ook niets dan lof, want bijna alle combinaties zijn mogelijk. Er zijn drie niveaus t.w. de Selsiuz Push, de Selsiuz Cool en de Selsiuz Unlimited. De kranen worden geleverd met een boiler en bij de Cool en Unlimited met een cooler. De kranen zélf zijn verkrijgbaar in een haaks model voor de stoere uitstraling en in een rond model voor de wat meer elegantere look and feel.

Dekker_Selsiuz-Unlimited-5-in-1-rond-Rvs-combi-vlakinbouw

Combinatiemogelijkheden

De Selsiuz multifinctionele kranen zijn er in de kleuren Gold, Copper, Gun Metal en Rvs hebben net als de bijpassende spoelbakken een pvd finish waardoor de metaalglans behouden blijft. Veel combinatiemogelijkheden dus! De in totaal 56 verschillende designs vormen het bewijs dat een kraan – als sfeerbepalend element – méér kan zijn dan slechts… een kraan.

Voor meer informatie: Dekker

Speak Your Mind

*