Selsiuz boiler & cooler

De boiler van de kokendwaterkraan kost weliswaar energie (stroom) maar bij het gebruik van warmwater heb je geen cv (gas dus) nodig. Bovendien heb je direct de juiste hoeveelheid kokendheet water. Je kunt je voorstellen dat je met een waterkoker vaker water weggooit dat je niet gebruikt. Bovendien kost een waterkoker ook stroom. Als je een Selsius koopt hoef je dus alleen maar te kiezen welke boiler je aanschaft (de boiler heeft energie label A).
De Selsiuz kokendwaterkraan is uitgerust met een 5-literboiler. De boiler levert 3,7 liter kokend water van 100 °C en kan ook direct warm water van ongeveer 55 °C leveren. Als de boiler leeg is, is de boiler in ongeveer 18 minuten weer gevuld en het water weer opgewarmd.

Selsiuz Push en Turn 3-in-1 chroom haaksSingle boiler

De Single boiler geeft alleen kokend water, het normale warme water komt via een bestaande installatie zoals een cv.

Combi boiler

De Combi Extra boiler is geschikt voor coldfill en hotfill. Dat betekent dat het ook op de warmwaterleiding aangesloten kan worden. Met een Selsiuz Combi Extra boiler in de keuken heb je dus altijd direct heet water bij de hand. Je hoeft niet langer te wachten totdat het warme water door de cv ketel is opgewarmd en uit de kraan stroomt.

Titanium boiler

Bij de Selsiuz kraan kun je kiezen voor een Titanium boiler waarbij het waterreservoir gemaakt van Titanium. Titanium is een zeer sterk, licht en corrosiebestendig materiaal, daarnaast is het bestand tegen extreme temperatuurschommelingen. Niet voor niets wordt dit metaal veel toegepast in de vliegtuigindustrie en voor medische toepassingen. Een ander voordeel van titanium is dat kalk niet goed aan dit materiaal hecht Door de slechte hechting van kalk en de hoge corrosiebestendigheid is bij deze boiler een filter niet verplicht bij een hardheid boven 10dH. Uiteraard kan een filter wel toegepast worden voor smaakverbetering en voor het filteren van andere stoffen uit het water.

Cooler voor bruisend en gekoeld water

De Selsiuz is in combinatie met een boiler en een cooler een echte alleskunner. De cooler zorgt voor gekoeld en gekoeld bruisend water uit de kraan. De Cooler wordt geleverd inclusief een koolzuurgaspatroon. Vind je het moeilijk om de juiste boiler te selecteren? Met de boiler keuzehulp heb je zo de juiste keuze gemaakt.

Meer informatie: Selzius

Speak Your Mind

*