Selsiuz designed by Osiris Hertman

Topontwerper Osiris Hertman heeft exclusief voor het merk Selsiuz ‒ favoriet bij topkoks van ‘Heel Holland bakt’ en ‘Kook mee met Max’‒ twee kokendwaterkranen ontworpen. Selsiuz staat namelijk voor méér dan gemak in de keuken; de kraan is ook een designelement. Door zijn kleur, maar ook door de vormgeving, waarbij ambacht én innovatie het uitgangspunt vormen. En dat is precies waarom Hertman bekendstaat. Een perfecte samenwerking dus, die resulteerde in de Cone Arc en Cone Counter.

Selsiuz designed by Osiris Hertman

Conische vormgeving

Cone Arc en Cone Counter zijn, zo zegt de naam al, onderscheidend door het conisch vormgegeven ontwerp. De elektronische bediening is uiterst gebruiksvriendelijk en door het Click GO-systeem voor kokend water ook 100% veilig voor kinderen. Met de Cone Arc Extra en de Cone Counter Extra switch je moeiteloos van gekoeld naar kokend en zelfs bruisend water. Door de gekleurde ledverlichting weet je precies wat je doet. De modellen zijn binnenkort leverbaar.

Kleuren en modellen

De Cone Arc en Cone Counter zijn er in de kleuren Gold, Copper, Gun Metal en Rvs. En elk model kan met alleen kokend water of ook bruisend en gekoeld water geleverd worden. De nieuwe modellen zijn vanaf 2020 verkrijgbaar.

 

Selsiuz is een merk van Dekker Zevenhuizen. Lees meer >>

Speak Your Mind

*