SieMatic ID – Wedstrijd 2022

De eerste SieMatic ID-Wedstrijd in 2019 was een groot succes. Meer dan 300 excellente inzendingen uit meer dan 25 landen, een enthousiaste jury van internationale topdesigners en interieurspecialisten, stralende winnaars uit de VS, Nederland en Duitsland voor de stijlwerelden PURE, URBAN en CLASSIC, en een uitmuntende Best of the Best-winnaar van Japan. Overvloedige onderscheidingen, certificaten en prijzen. En omdat het zo’n genot was, ligt 2022 op koers om nog beter te worden. Doe mee aan de SieMatic ID-Wedstrijd 2022 en laat zien waar je terecht trots op bent.

SieMatic-076_ole_mortensen

Doe mee!

Ben jij een keukenexpert, architect of SieMatic klant? En heb jij de afgelopen drie jaar een SieMatic keuken gepland of gekocht en vooral gerealiseerd? Ben jij er absoluut van overtuigd dat jouw keukeninterieurconcept een prijs verdient? Doe dan mee!

SieMatic-316_mcphail

Elke SieMatic-keuken kan een winnaar zijn.

Groot of klein, elke SieMatic keuken is bijzonder. Daarom ontvangen ze graag inzendingen voor allerlei keukenconcepten van allerlei mensen van over de hele wereld. En ze kunnen niet wachten om te zien welke keukens de SieMatic ID Contest 2022 zullen winnen en de felbegeerde trofeeën en aantrekkelijke prijzen zullen wegnemen. De wedstrijd staat open voor alle partners en klanten wereldwijd die tussen 2019 en 2022 een individueel ontworpen SieMatic keuken hebben gerealiseerd.

Voor meer informatie over deelname: Siematic

Speak Your Mind

*