SieMatic lifestyle Event

Wij leven meer fluide. Met de lente en de zomer voor de deur wordt dat nog meer fluïde. We gaan weer meer buiten leven en genieten van de zon en frisse natuur. De keuken wordt daardoor nog meer de centrale plek in het huis. Een ‘tussenhaven’ waar alles gebeurt (en kan gebeuren), waar de hapjes en drankjes worden gemaakt en wordt gepraat en gelachen. Het is de magneet voor huisgenoten en vrienden en familie, om samen te kunnen zijn wie je bent. En dat maakt de keuken niet meer de keuken, maar the space to be.

Tijdens het SieMatic Lifestyle Event Spring Edition laten ze samen met hun partners zien hoe je met kleuren, verlichting, design, geluid en goede smaak, van een keuken de perfecte SieMatic ‘space to be’ kunt creëren. Je kunt erbij zijn op 22 mei, bij SieMatic aan het Vondelpark, Hobbemastraat 2 Amsterdam. En ontdek zelf: ‘wat is jouw space to be’?

SieMatic aan het Vondelpark 

Voor SieMatic is “the space to be”, een plek waar je helemaal je zelf kunt zijn. In je eentje, met gezin of met vrienden (al dan niet op een feest). Het gaat om het gevoel. Dat kunnen grote zaken zijn of juist die kleine details, gevoel van het materiaal, kleur of afwerking. De showroom van SieMatic aan in het Vondelpark is helemaal ingericht om precies dat gevoel te krijgen. Het kookeiland is daarbij een haast onmisbaar stijlelement. Beleef het, voel het en laat je inspireren door de mogelijkheden en profiteer van gepersonaliseerde tips en advies van de keukenarchitecten van SieMatic.

De meervoudig bekroonde SieMatic SLX verrijkt stand-alone architectonische concepten.

Sinds de lancering in 2019 was en is de SieMatic SLX een internationaal succes dat zowel designjury’s, architecten als eindklanten overtuigt. Een van de redenen hiervoor is de enorme mate van variatie als basis van de ontwerpfilosofie. Of het nu een Scandinavisch ontwerp in minimalistische wittinten, dan wel een sterk contrasterende expressieve orkestratie is van warme houttinten en koel roestvrijstaal: met zijn heldere lijnen en brede scala aan varianten, materialen en kleuren durft deze keuken elke architectonische uitdaging aan en vervult hij zijn rol als het hart van de leefruimte.

SieMatic SLX Ceramic

Tot nu toe heeft de SieMatic SLX al vier top-designprijzen gewonnen: de ICONIC AWARD 2020: Innovative Interior “Best of the Best”, de iF Design Award 2020, de Red Dot Design Award 2020 en de German Design Award 2021. Het SieMatic design- en technologieteam is verheugd dat de extreem uitdagende ontwikkeling van een SLX in keramiek nu is erkend met de German Design Award 2022.

SieMatic SLX_Ceramic.jpeg

 

Voor meer informatie: SieMatic

Speak Your Mind

*