SieMatic op Masters of LXRY 2019

Masters of LXRY mag zich dit jaar de grootste luxebeurs ter wereld noemen. Van 12 t/m 16 december brengt het de liefde naar de Amsterdamse RAI. Liefde voor vakmanschap, passie voor perfectie. The LOVE Edition dus, zo luidt het thema van Masters of LXRY 2019. Gedurende vijf dagen is de beurs het epicentrum van luxe: op een recordoppervlakte van 50.000 vierkante meter is dit de enige plek waar het beste uit de wereld van kunst, interieur, fotografie, fashion, gadgets, juwelen, horloges, boten, auto’s en travel onder één dak wordt getoond.

SieMatic op Masters of LXRY 2019

SieMatic: 90 jaar keukenliefde

Op Master of LXRY vind je ook het allerbeste voorbeeld van de fusie tussen keuken en woonkamer: het SieMatic SLX PURE concept, dat voor het eerst aan het Nederlandse publiek wordt gepresenteerd. Deze nieuwe interpretatie van de greeploze keuken is even esthetisch geslaagd als functioneel verantwoord. De smaakvolle expertise van SieMatic – dat dit jaar garant staand voor 90 jaar keukeninnovatie – blijkt uit:

  • De delicate verhoudingen en de elegante, transparante oppervlakken; de slechts 6,5 millimeter dunne elementen
  • Het superslimme interieur
  • En de volledig nieuw ontworpen verzonken greep met discreet geïntegreerd, individueel regelbaar lichtarmatuur.

SieMatic op Masters of LXRY 2019

Dit innovatieve keukenconcept maakt deel uit van de SieMatic-lifestyle PURE, die wordt gekenmerkt door zijn minimalistische en heldere design.

Meer informatie:

Speak Your Mind

*