SieMatic organiseert een keukenontwerpwedstrijd

SieMatic organiseert een keukenontwerpwedstrijd, de ID Contest, om het allerbeste keukenontwerp in de spotlights te zetten. “De SieMatic ID Contest waarvan de eerste editie samenvalt met het 90-jarig jubileum dit jaar, richt zich op designkwaliteit en creativiteit om echt uitzonderlijke en internationale ruimte- en keukenconcepten te vieren. Kortom, concepten van tijdloze elegantie”, aldus Ulrich W. Siekmann, CEO SieMatic Möbelwerke.

SieMatic organiseert een keukenontwerpwedstrijd

SieMatic organiseert een keukenontwerpwedstrijdVoor deze wedstrijd zoekt SieMatic naar projecten die zich onderscheiden van de ‘standaard’ ontwerpen en die overtuigen door kwaliteit van het ontwerp en creativiteit. Keukens die rekening houden met de wensen en huizen van hun eigenaars, hun kookstijl en levensstijl. SieMatic is daarmee dus niet per definitie op zoek naar de grootste of meest extravagante keukenontwerpen.

Alle SieMatic projecten die tussen 2016 en 4 augustus 2019 geïnstalleerd zijn (of nog worden) kunnen in aanmerking komen. Klein of groot, elke SieMatic keuken is immers uniek. SieMatic roept keukenontwerpers, (binnenhuis)architecten en trotse eigenaren van een SieMatic keukens op om deel te nemen. Inschrijven kan tot 4 augustus online. De onderscheidingen en aantrekkelijke prijzen worden uitgereikt tijdens de internationale SieMatic Interior Design Days in Löhne in September 2019.

Meer informatie: SieMatic ID contest

Speak Your Mind

*