SieMatic PURE-collectie bekroond

“Het markante spel van rechte lijnen en dito oppervlakken, gekoppeld aan perfect uitgebalanceerde proporties, heeft een keuken gecreëerd die schoonheid combineert met tijdloze elegantie.” Dat was het klinkende oordeel van de Deutsche Rat für Formgebung tijdens de uitreiking van de German Design Award aan SieMatic. Het Duitse premiummerk ontving de prestigieuze award voor de keukencollectie PURE in de categorie ‘Excellent Product Design – Kitchen’.

 SieMatic PURE-collectie bekroond

De kunst van het weglaten, elegant omlijst

Het Frame Design is kenmerkend voor de SieMatic-lifestyle PURE, die internationaal gelanceerd werd in 2018. Een doorlopende, twee centimeter dikke omlijsting van de minimalistische meubels geeft dit concept zijn kenmerkende contouren en unieke karakter. Het design, dat is ontwikkeld in samenwerking met de Berlijnse architectuur en designstudio KINZO, geeft alle ruimte voor een persoonlijke configuratie en biedt veel designopties.

SieMatic PURE-collectie bekroond

Van kastenwanden tot schappen: de keuken wordt een sculptuur die zich voegt naar de architectuur als een schilderij. Bij de minimalistische vormentaal hoort een scala aan materialen en kleuren die subtiel zijn afgestemd op het design. De keuze aan rustige wit-, grijs- en zwarttinten met details in hout onderstreept het puristische ontwerp en staat voor een tijdloos elegante uitstraling.

 SieMatic PURE-collectie bekroond

Timeless by Tradition

Tijdloze elegantie is altijd een kenmerk geweest van het keukendesign van SieMatic. Dit jaar viert het merk zijn 90-jarige bestaan onder het motto ‘Timeless by Tradition’. Het winnen van de German Design Award kon bijna niet passender in dit jubileumjaar van het premiummerk dat traditiegetrouw een pioniersrol heeft in het design van keukens en interieurs. 

Meer informatie: SieMatic

Speak Your Mind

*