SieMatic SLX Metallic

Metallic fronten uit het SieMatic-materialenportfolio breiden de designmogelijkheden vakkundig uit om de keuken te laten opvallen en vergroten de visuele impact op veel niveaus. Dit is vooral het geval wanneer de ruimte waarin de keuken zich bevindt vrij ingetogen is. Zoals hier te zien is, heeft de architectuur een indrukwekkende hoogte, terwijl de kleuren van de grijze muur en de zichtbare betonnen vloer als subtiel worden ervaren. Alleen het spel van schaduwen als het zonlicht de kamer binnenvalt, stelt de bezoeker in staat om de textuur van de vloer te onderscheiden.

SieMatic SLX

De rij hoge keukenkasten in zwart fineer gaat bijna volledig op in de muur erachter en vormt het toneel voor het SieMatic SLX-eiland dat verder de ruimte in is geplaatst. Dit eiland, gehuld in champagnekleurige metallic fronten, vangt de blik van de toeschouwer onmiddellijk, niet in de laatste plaats omdat het materiaal, naast zijn contrastrijke kleur, het licht reflecteert en zo nog meer opvalt. De licht gebogen bar neemt het zwarte fineer van de hoge kasten en de verlichte planken over, terwijl het interieur van de nis een eerbetoon is aan het donkere keramische aanrechtblad van het eiland. Boven de verlichte greeplijsten en zijpanelen van het eiland lijkt het keramische werkblad, dat slechts 6,5 mm dik is, bijna te zweven.

SieMatic SLX-02

De SieMatic metallic fronten zijn niet alleen verkrijgbaar in geborsteld champagne, maar ook in glanzend mat geborsteld rosé goud, geborsteld platina en geborsteld brons. Ze zijn ook verkrijgbaar voor andere SieMatic-lifestyles. Ze geven de keuken een uitstraling die tegelijk charmant en warm is. Op het oppervlak en de textuur van de fronten breekt het licht in talloze facetten.

Voor meer informatie: SieMatic

Speak Your Mind

*