SieMatic SLX PURE stelt nieuwe normen

Foto 1

SieMatic SLX PURE stelt nieuwe normen

Gewichtloosheid. Licht. Transparantie. Een keukenconcept dat nieuwe normen stelt: de nieuwe SieMatic SLX PURE. Als uitvinders van de greeploze keuken stond het bedrijf voor een enorme uitdaging: kun je een icoon nog verder verbeteren? Het resultaat is een eerbetoon aan een ontwerpfilosofie: de greeploze keuken opnieuw gedefinieerd.

Foto 2 en 3

SieMatic SLX PURE stelt nieuwe normen    SieMatic SLX PURE stelt nieuwe normen

Met de nieuwe greeploze SieMatic SLX PURE wordt het openen van een kast of lade een esthetisch principe. De kern van het nieuwe concept is de opnieuw ontworpen verzonken greep in combinatie met de delicate verhoudingen van slechts 6,5 millimeter. De perfecte hoek, de aangename structuur en de verfijnde materialen brengen de uitgekiende tactiele eigenschappen naar voren en maken deze keuken een blikvanger.

Foto 4

SieMatic SLX PURE stelt nieuwe normen

Gewichtloos ontwerp. Met de nieuwe SieMatic SLX PURE. De ongelooflijke lichtheid die inherent is aan de nieuwe SieMatic SLX PURE wordt vooral duidelijk in de luxueuze glazen kasten met uittrekbare glasplaten die in de ruimte lijken te zweven. Keuken en woonkamer worden één harmonieus geheel dankzij transparante deuren en zijpanelen en de variabel verstelbare glazen planken. Met de verfijnde aluminium frames in geanodiseerd matzwart, goudbrons of roestvrij staal, in combinatie met slim geplaatste verlichtingselementen, worden ze de kroonjuwelen van iedere kamer.       

Foto 5 en 7

SieMatic SLX PURE stelt nieuwe normen   SieMatic SLX PURE stelt nieuwe normen

Verbluffende opbergruimte. De uitzonderlijke afwerking van de zwevende laden is niet alleen indrukwekkend vanwege het uiterlijk. Binnen onthult het een uitgekiend ontworpen interieur met veel ruimte voor keukengerei en elegant bestek. Samen met de SieMatic-interieursystemen in hout of aluminium maken de laden – net als alle uittrekelementen in de nieuwe SieMatic SLX PURE – indruk met hun buitengewoon grote ontwerpvrijheid.

Foto 6

SieMatic SLX PURE stelt nieuwe normen

Slimme eenvoud. In de lifestyle PURE wordt weglaten een kunstvorm. En eenvoud een kenmerk van verfijning. De nieuwe SieMatic SLX PURE volgt dit principe ook. De even royale als vakkundige omgang met oppervlakken en materialen, in combinatie met de bijna onzichtbare functionele elementen, bewijst het: alleen slimme oplossingen maken echt purisme mogelijk. De delicate verhoudingen, die vooral tot uitdrukking komen door de ranke (6,5 mm) dikte van het zwevende werkblad, de doorlopende verzonken greep en de verfijnde contouren, spelen een sleutelrol bij het definiëren van de unieke ontwerpfilosofie van de nieuwe SieMatic SLX PURE.

Foto 8

SieMatic SLX PURE stelt nieuwe normen

In de nieuwe SieMatic SLX PURE vormen licht en lijnen een symbiose. De licht strips die subtiel zijn geïntegreerd in de verzonken greep zijn een belangrijk designelement. Ze creëren een speciaal driedimensionaal effect op gladde oppervlakken, doen het aanrecht nog meer zweven en benadrukken de uitgebalanceerde verhoudingen. Met individueel regelbare lichttemperatuur en helderheid heeft het ledlicht een directe invloed op de sfeer in de kamer. En dus op de stemming van de gebruikers.

Meer informatie: SieMatic

Speak Your Mind

*