Sintesi panorama kookplaten met geïntegreerde afzuiging

Sintesi panorama kookplaten met geïntegreerde afzuiging

Geïntegreerde oplossingen met minimalistische en lineaire designs zijn momenteel de trend in de keuken. Daarom presenteert Falmec nu Sintesi, een revolutionaire innovatie in panorama kookplaten met geïntegreerde afzuiging. Een kookplaat met diverse unieke eigenschappen, zoals voortreffelijke prestaties, een elegant en minimalistisch design, uitstekende functionaliteiten en een eenvoudige installatie.

Sintesi panorama kookplaten met geïntegreerde afzuigingSintesi is een synthese

Deze nieuwe oplossing is een “synthese” van alle ervaring en knowhow die Falmec in huis heeft op het gebied van ventilatie, in combinatie met de beste en meest geavanceerde inductietechnologie. De afzuiging vindt verticaal plaats aan de achterkant en dat brengt voor de gebruiker nieuwe voordelen met zich mee:

  • een evenwichtige luchtcirculatie, waarbij alle vier de kookzones aan de achterkant worden afgezogen
  • maximaal gebruik van de werkbladruimte dankzij de verticale motor
  • heel eenvoudig koken en schoonmaken dankzij het platte, gelijkmatige oppervlak, dat vrij is van obstakels.

Volledig geïntegreerd

Sintesi is volledig geïntegreerd in het werkblad, dankzij een kleppensysteem dat opengaat wanneer de kookplaat wordt ingeschakeld en dichtgaat wanneer hij wordt uitgeschakeld. Zowel de afzuiging als de kookonderdelen zijn ondergebracht in een roestvrijstalen frame. Dankzij deze eigenschappen kan de kookplaat heel eenvoudig worden ingebouwd (dikte stalen frame 1 mm) zonder dat het werkblad hoeft te worden aangepast. Zo past Sintesi perfect in het werkblad en blijft het oppervlak volledig plat.

Energie-efficiënt

Sintesi staat garant voor een uitstekende afzuiging en voor een voortreffelijke, stille werking dankzij speciaal geluidswerend materiaal. De innovatieve motor en luchtstroomoptimalisatie zorgen voor een hoge energie-efficiëntie. Mede hierdoor heeft de kookplaat het energielabel A++ gekregen.

Sintesi panorama kookplaten met geïntegreerde afzuiging

Met of zonder afvoer

Sintesi is zowel verkrijgbaar in een afvoer- als een recirculatie variant. De laatste is voorzien van Falmec Carbon.Zeo-technologie die op een uitstekende manier geuren afvoert en vocht absorbeert.

In Sintesi komt alle Made in Falmec-kwaliteit samen: innovatie, expertise, knowhow en technologie.

Meer informatie: Falmec

Speak Your Mind

*