Slimme hoekkast voor de keuken

Slimme hoekkast voor de keuken

Heel veel Nederlandse keukens zijn ingericht in een hoekopstelling. Bij het uitzoeken van een nieuwe keuken komt dan altijd weer de vraag: “Wat doen we met die hoek?” In de loop van de jaren zijn er diverse oplossingen voor bedacht, maar je hebt altijd te maken met óf ruimteverlies óf onbereikbare plekken. Blum heeft daarom de Space Corner ontwikkeld. Met deze slimme hoekkast voor de keuken maak je optimaal gebruik van de beschikbare ruimte.

Slimme hoekkast voor de keuken

Space Corner

De slimme hoekkast voor de keuken geeft je compleet overzicht van je voorraad. In de ruime lades zijn alle producten gemakkelijk en met één handeling bereikbaar. Je hoeft niet meer diep in de kast te duiken om dat ene blikje te vinden. De lades zijn volledig uittrekbaar en bruikbaar tot in de verste hoek.

Slimme hoekkast voor de keuken

Flexibel en sterk

De hoekkast is in verschillende hoogtes en breedtes beschikbaar. De volledig uittrekbare lades kun je met een gerust hart vullen met al je voorraad. Door de hoge rug- en zijwanden kan niets uitsteken of uit de lade schuiven. Zelfs met een laadgewicht tot 65 kilogram gaan de lades nog vederlicht open en dicht. Dankzij Blumotion technologie sluiten de lades ook altijd zacht en geruisloos.

 

Meer informatie: Blum

Speak Your Mind

*