SmartKitchen

Ook dit jaar focust AEG zich weer op oogstrelend design in combinatie met connectiviteitoplossingen die bijdragen aan een betere consumentenervaring. Het assortiment connected ovens zal afgestemd zijn met een aantal SmartKitchen partners, waaronder Innit (vanaf september 2020) en Google assistant.

SmartKitchen

Praat met je oven

Tijdens de gehele consumentenreis; van het plannen tot het bereiden van een gerecht zijn diverse pijnpunten waar kansen liggen om de consumentenbeleving te verbeteren. Zo laat Google assistant het toe om handenvrij te koken, door te praten met de oven. Geef door middel van jouw stem orders door aan de kookapparatuur. Handig als je net het deeg staat te kneden.

SmartKitchen

Personaliseer je gerechten

Innit is ’s werelds eerste connected food platform, boordevol recepten en tips. Je kunt bijvoorbeeld een profiel aanmaken en recepten zoeken die aansluiten bij je voorkeuren of laat Innit gerechten personaliseren op basis van de voorkeuren en dieetvoorschriften van het gezin en vrienden. Hierdoor worden niet alleen de voorbereidingen maar ook het kookproces zelf naar een hoger niveau getild.

Meer informatie: AEG

Speak Your Mind

*