SPACE STEP; opstapje en opbergruimte in een

De SPACE STEP lade in de plint van de kast creëert extra opbergruimte op een plaats die anders verloren gaat. Bovendien is het systeem uitgerust met een handig opstapje zodat ook in de hoogte extra ruimte bereikbaar wordt.

SPACE STEP

Handig opstapje

Nieuwe opbergruimte creëren in de sokkel, gemakkelijk de bovenkast bereiken en kinderen eenvoudig en veilig laten meehelpen – SPACE STEP brengt heel veel functionaliteit in de sokkel van het meubel. Veel spullen maar niet genoeg ruimte om alles erin op te bergen? In kleine woningen creëer je met de SPACE STEP nieuwe opbergruimte onderaan de (lange) kast die anders verloren gaat. Bovendien bereik je ook moeiteloos het achterste deel in de kast door de sokkellade als opstapje te gebruiken.

SPACE STEP

Wanneer iemand op het opstapje stapt, wordt het trapje al vanaf een gewicht van 8 kg veilig gestabiliseerd en geeft het trapje ook goede steun. Dankzij de bewegingstechnologieën van Blum open je de sokkeloplossing SPACE STEP heel gemakkelijk, bijvoorbeeld met de elektrische openingsondersteuning SERVO-DRIVE. De demping BLUMOTION zorgt voor een zachte sluiting.

SPACE STEP

De SPACE STEP is vanaf oktober 2019 verkrijgbaar.

Meer informatie: ORGALUX

Speak Your Mind

*