Spazio wint Casa Decor prijs 2019

Afzuigkap Spazio van Falmec ontving tijdens het prestigieuze interieurdesign evenement Casa Decor in Madrid de prijs voor het beste productontwerp. Eerder dit jaar viel deze nieuwe recirculatie afzuigkap om de Circle.Tech-collectie ook al in de prijzen bij de Good Design Awards.

Zowel de creatieve inspanningen van Francesco Lucchese, de ontwerper van deze afzuigkap, als het vermogen van degenen die het hebben gemaakt, het Falmec Lab, werden door de jury erkend. Spazio won omdat het een alledaags object is dat dankzij een onberispelijk ontwerp een eersteklas decoratief element wordt. Daarnaast biedt de verrassende technologische innovatie een fundamentele ondersteuning tijdens de activiteiten in de keuken.

Spazio wint Casa Decor prijs 2019

Spazio maximaliseert de ruimte

Dit model maximaliseert namelijk de ruimte dankzij de glazen schappen waar borden en serviesgoed kunnen worden opgeslagen; van de onderbouw uitgerust met haken naar de tablethouder waarmee tijdens het raadplegen van het recept kan worden gekookt. Aan deze plus wordt toegevoegd: een ledsysteem om het volledige werkoppervlak te verlichten; twee USB-poorten om mobiele apparaten op te laden en een licht dat de fotosynthese stimuleert, wat de mogelijkheid biedt om een kleine hangende tuin te huisvesten voor de teelt van aromatische planten en kruiden.

Spazio wint Casa Decor prijs 2019

Circle.Tech-technologie

Ten slotte heeft deze kap de Circle.Tech-technologie, waarbij de luchtuitstroom door een horizontaal filterlichaam loopt dat de motor omwikkelt. Dit zorgt voor uitstekende prestaties op het gebied van aanzuiging, filtratie en stilte. Ten slotte neemt het exclusieve gecombineerde Carbon.Zeo-filter, dat materialen van natuurlijke oorsprong gebruikt zoals zeoliet en actieve kool, geuren en vocht met maximale effectiviteit op.

Om al deze goede redenen heeft het panel van Casa Decor 2019 besloten om Spazio te belonen!

Speak Your Mind

*