Spectaculaire en voordelige kleuren composietsteen

Een keukenblad van Evora Quartz bestaat overwegend uit kwarts, net als graniet. Het voordeel van composietsteen zit ‘m in de toevoeging van bindmiddel en pigment. Daardoor is het blad niet poreus, goed bestand tegen zuren en heel duurzaam. En er zijn veel meer kleuren mogelijk. Dat is wat Dekker Zevenhuizen met zijn nieuwe collectie weer eens laat zien!

Spectaculaire en voordelige kleuren composietsteen

Hydra

Smart collectie

De nieuwe Smart collectie is voor iedere keuken en elk budget, is dat niet Smart? Deze slimme composietsteenserie maakt het prijsverschil met laminaat wel heel erg klein! De Smart collectie telt direct al 8 kleuren composietsteen. Hydra springt er echt uit; een terrazzolook met een licht nostalgisch tintje, maar die helemaal van nu is.

Spectaculaire en voordelige kleuren composietsteen

Raw Graphite

Uitgesproken kleuren

Natuurlijk zijn er ook meer spraakmakende kleuren composietsteen. Zoals de 4 nieuwste kleuren. Metallico is lichtgrijs met lichte en donkere grijsschakeringen, Solaro is een antracietkleur met een subtiele maar levendige oppervlakstructuur. Beide hebben een spraakmakende monumentale uitstraling. De Raw Graphite is stoer maar charmant; een grijze maar vriendelijke betonkleur die door de structuur een zachte uitstraling krijgt. De Brilliante is een zwarte composietsteen met een subtiele marmerlook en een kleine glittering voor wat meer diepte.

Meer informatie: Dekker Zevenhuizen

Speak Your Mind

*