Spoelbak een verlengstuk van het keukenblad

Veel mensen zijn bang om te kiezen voor een ruime spoelbak, omdat dit teveel werkruimte zou wegnemen. Maar met de juiste accessoires maak je van je spoelbak een verlengstuk van het keukenblad. Snijplanken, inzetbakjes en rolmatjes zijn ideale hulpmiddelen in de keuken.

spoelbak een verlengstuk van het keukenblad 

Accessoires voor de spoelbak

De oprolbare roestvrijstalen mat dient als het perfecte afdruiprek en neemt nauwelijks plaats in wanneer deze wordt opgeborgen. Het vergiet kan de deur uit, pasta afgieten of groenten spoelen gaat voortaan eenvoudig met het roestvrijstalen afdruipbakje. En het water loopt direct weg.

De hygiënische glazen snijplank past perfect in de spoelbak. En in combinatie met de siliconen mat wordt voorkomen dat messen bot worden. De snijplank is overdag functioneel in gebruik, maar wanneer de spoelbak niet wordt gebruikt transformeer je ruimte tot een strak minimalistisch geheel. Deze transformatie is niet alleen esthetisch, maar ook functioneel. Er wordt meer bruikbare ruimte gecreëerd, waardoor de keuken veranderd van werkplek naar een verlengstuk van de woonruimte. 

Meer informatie: Franke

Speak Your Mind

*