Stijlvolle keukeninrichting

Bij het inrichten van een woning kunnen we er niet omheen: de keuken is vaak het pronkstuk en het hart van het huis. Een keuken dient niet enkel om te koken, het is ook een plaats waar je samenkomt met de mensen die je graag ziet en vaak de eerste plaats die gasten willen zien tijdens een housewarming. Bij het uitkiezen van een nieuwe keuken zijn er dan ook tal van beslissingen die genomen moeten worden.

ORGALUX.jpeg

Ga je voor een mooie of handige keuken?

Gemakkelijke wandelschoenen zijn immers ook niet degene waarmee je naar een feest zou gaan. Dit gaat in tegen de filosofie van Orgalux. Zij vinden dat je in je droomkeuken nooit een compromis zou moeten sluiten tussen stijlvol en praktisch. Daarom maken zij hun besteklades zo dat deze perfect in je keuken passen, zowel van vorm als van stijl. Ga je voor een strakke, moderne look, een landelijke uitstraling of voor mysterieus zwart? Ze hebben voor elke keuken en stijl een perfect aansluitende oplossing. Zo geniet jij elke dag van het beste van twee werelden.

Hou je van het warme gevoel van hout? Dankzij de verschillende kleuren vind je steeds een houten bestekbak die perfect aansluit bij de stijl van jouw keuken en de kleur van jouw lades.

ORGALUX-1011.jpeg

Keukenindeling op maat

Word je ’s ochtends gek van chaos of te veel lawaai? Of heeft je keuken een moderne, strakke look? Ook dan hebben ze de ideale oplossing. De stalen keukenlade organizers zijn voorzien van een luxueuze soft-touch afwerking voor een zacht gevoel en geluiddempend effect. Dankzij de verschillende kleuren kaders en indelingen, vind je steeds een indeling in de stijl van jouw keuken!

Meer informatie: Orgalux

Speak Your Mind

*