STRACKK in de keuken en de badkamer

Hoeveel flessen wijn of doucheschuim je er ook op zet, het Strackk wandschap draagt alles. Het design wandschap wordt ‘zwevend’ aan de muur bevestigd. Een hoge luchtvochtigheid heeft een invloed op het aluminium, waardoor het wandschap vrijwel onverwoestbaar en onverslijtbaar is.

STRACKK in de keuken en de badkamer

Nederlands ontwerp

Strackk is een innovatie van Nederlandse bodem die inmiddels alle waardering heeft gekregen. Van vakmensen op de designbeurs in Milaan, maar ook van de Nederlandse overheid, in de vorm van een WBSO-subsidie (ter bevordering van Nederlandse innovaties).

Functioneel

Het strak vormgegeven wandschap is niet alleen op-en-top design, maar ook uiterst functioneel. Multifunctioneel zelfs. Accessoires als magnetische haken, sleuven voor wijnglazen, strips voor wijnflessen en een boekensteun maken de Strackk plank geschikt voor elke omgeving. Zo kan Strackk in de keuken en de badkamer én  de woonkamer.

STRACKK in de keuken en de badkamer STRACKK in de keuken en de badkamer

Draagvermogen en bevestiging

De Strackk wandplank heeft standaard elke 20 cm een schroefgat, waardoor het draagvermogen maar liefst 132 kg is (stenen muur). De plank is eenvoudig en snel te bevestigen met een profiel en waterpas (meegeleverd). Iedere magnetische haak van Strackk kan (maximaal) 3 kg dragen.

Ruim assortiment

Dekker heeft het wandschap in vier formaten opgenomen in het assortiment: 75, 110, 150 en 200 cm. Deze maten in de kleuren wit en zwart zijn uit voorraad leverbaar, maar ook alle andere kleuren én formaten kunnen worden besteld.

Meer informatie: Dekker

Speak Your Mind

*