Sustonable keukenblad van gerecyclede PET-flessen

Stel je je eens voor. Een duurzaam geproduceerd materiaal met de exclusieve uitstraling van natuursteen. Verkrijgbaar in elke gewenste kleur. Sterker dan graniet of conventionele composietsoorten. En ook nog eens 100% recyclebaar. Dat is een Sustonable keukenblad van gerecyclede PET-flessen.

Sustonable keukenblad van gerecyclede PET-flessen

Maak kennis met ’s werelds eerste circulaire composietsteen

Sustonable is een innovatief duurzaam product dat kan worden verwerkt als maatwerkblad voor de keuken of badkamer. Sustonable kan zich qua look & feel meten met de mooiste natuursteen. Door z’n strakke uitstraling is het bij uitstek geschikt voor moderne interieurs. Sustonable wordt in verschillende kleuren en designs gefabriceerd.

Sustonable keukenblad van gerecyclede PET-flessen

Duurzaam

Door voor Sustonable te kiezen draag je een belangrijk steentje bij aan een mooiere wereld. Voor de productie van Sustonable is namelijk vijf keer zo weinig grondstof nodig als voor de productie van vergelijkbare producten. En het levert tot tien keer minder restafval op. Dat restafval is bovendien 100% herbruikbaar. Net als het eindproduct.

De voordelen van Sustonable

  • 100% recyclebaar
  • Sterk en mooi
  • Vele toepassingen

Sustonable wastafelblad van gerecyclede PET-flessen

Sustonable voor de keuken en de badkamer

De meest voor de hand liggende toepassing van Sustonable in de keuken is het keukenblad. Maar het ziet er ook prachtig uit op een bar of als achterwand. Ook in de badkamer is Sustonable een origineel, fraai en duurzaam alternatief voor wandtegels of glas. En wat dacht u van een wastafel van Sustonable?

In Nijmegen is de eerste circulair ingerichte sociale huurwoning van Nederland te vinden. De Modelwoning circulaire economie is een sociale huurwoning die is ingericht met circulaire producten en diensten. De woning moet inwoners inspireren en informeren op het gebied van duurzaamheid. De circulaire economie is gebaseerd op het reduceren, hergebruiken en recyclen van grondstoffen en op nieuwe businessmodellen. In de modelwoning zijn daar allerlei voorbeelden van te zien zoals het Sustonable keukenblad dat vervaardigd is door Dekker Zevenhuizen.

Op maat gemaakt

Sustonable is volop in ontwikkeling. Dekker Zevenhuizen participeert in deze ontwikkeling en de verwerking van de Sustonable maatwerkbladen zodat ze in de toekomst Sustonable bladen op maat kunnen leveren voor de keuken, badkamer of het interieur.

Meer informatie: Dekker

Speak Your Mind

*