Takumi buitenkeuken

Buiten koken wordt steeds populairder en daarom heeft Dekker een buitenkeuken ontworpen compleet met een keramische Takumi erin verwerkt. De buitenkeuken is samen met Takumi ontwikkeld en is in Nederland gemaakt van hoogwaardig rvs-staal.

Dekker Takumi buitenkeuken

De Takumi

De Takumi is gemaakt van hoogwaardig keramiek en met roestvrij stalen onderdelen. Het keramiek is voorzien van een fraaie donkerblauwe glazuurlaag met zwarte accenten. Het bijgeleverde, uitgebreide accessoire pakket bestaat uit o.a. een gietijzeren grill rooster, een rvs 3-laags rooster incl. pizzasteen, die tevens als heat deflector op verschillende niveaus geplaatst kan worden en wokring (i.p.v. een standaard rvs gril rooster), aspook, een tang voor rvs grillrooster. De Takumi is voorzien van verzwaarde scharnieren zodat deze goed sluit en de constructie solide aanvoelt bij het openen.

Kies een werkblad voor jouw buitenkeuken

De Takumi is een keramische BBQ (kamado). Ideaal om met vrienden en familie buiten gegrild vlees, heerlijk gerookte vis, een originele pizza of vers gebakken brood te bereiden. Met de Takumi passend in een keukenblad, creëer je de ideale buitenkeuken. Het blad kan worden gemaakt van ieder gewenst materiaal uit het assortiment van Dekker Zevenhuizen.      

Dekker Takumi buitenkeuken

Gegrild vlees, gerookte vis of pizza

De Takumi is ideaal om b.v. prachtig gegrild vlees, heerlijk gerookte vis, originele pizza of vers gebakken brood te bereiden. Dankzij de keramische schil is de warmte-isolatie perfect en wordt de temperatuur urenlang vastgehouden. De temperatuur is deze eenvoudig te reguleren van 70 tot 400 graden Celsius. Dit maakt de Takumi, naast grillen en roken, ook zeer geschikt voor langzame garing van vlees bij een lagere temperatuur. Door middel van het gebruik van de pizzasteen kun je bijvoorbeeld ook pizza of brood bakken.

Een complete buitenkeuken inclusief Takumi is al leverbaar vanaf € 2.495,-.

Meer informatie: Dekker

Speak Your Mind

*