TA’OR BOX ontvangt prestigieus TÜV-certificaat

Familiebedrijf Van Hoecke, verdeler van meubelbeslag van het Oostenrijkse merk Blum, valt opnieuw in de prijzen met de TA’OR BOX. De industrieel gefabriceerde houten lade ontving, na uitvoerige testen en controles, het prestigieuze TÜV-certificaat. De TA’OR BOX is het enige houten ladesysteem met die keuring.

De onafhankelijke keuringsorganisatie TÜV erkent hiermee de continue kwaliteit waarmee TA’OR BOX wordt geproduceerd. Om die keuring te behalen, onderzoekt TÜV eerst de kwaliteit van het product uitvoerig in zijn laboratorium. Nadien volgt een factory audit die controleert of diezelfde kwaliteit ook op de werkvloer behaald wordt voor élke lade.

TA’OR BOX ontvangt prestigieus TÜV-certificaat

Hoogste kwaliteitseisen

TÜV certificeert en valideert producten die voldoen aan de nodige kwaliteitseisen. Afhankelijk van het product en de regelgeving onderzoekt de organisatie de specifieke aspecten van een product. TA’OR BOX slaagde met glans voor alle testen. Daarom ontving Van Hoecke het ‘LGA tested’-certificaat van TÜV. Dit certificaat biedt kwaliteitsgarantie en verzekert consumenten dat ze het product veilig kunnen gebruiken. TÜV Rheinland zal ieder jaar een audit uitvoeren om na te gaan of Van Hoecke het certificaat mag behouden. Maar het bedrijf zal zelf ook regelmatig controles uitvoeren om de kwaliteit te waarborgen en ervoor te zorgen dat procedures correct verlopen.

TA’OR BOX ontvangt prestigieus TÜV-certificaat

 TA’OR BOX: innovatieve houten lade

TA’OR BOX is een houten ladesysteem dat uitblinkt door zijn fijne afwerking en vooruitstrevende techniek. Slanke ladezijkanten en strakke lijnen kenmerken het ontwerp. TA’OR BOX is verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen, zodat elke lade volledig op de wens van de klanten kan worden afgestemd. Er zijn namelijk meer dan negen miljoen varianten mogelijk. TA’OR BOX bewijst dat een industrieel vervaardigde houten lade net zo goed of zelfs beter kan zijn dan een handgemaakte.

 TA’OR BOX ontvangt prestigieus TÜV-certificaat

Gecertificeerde combinatie

Van Hoecke is er trots op dat de TA’OR BOX het enige houten ladesysteem is met die keuring. Omdat hout ‘leeft’ is het allesbehalve vanzelfsprekend om altijd dezelfde standaard af te leveren. Van Hoecke ontving het desbetreffende certificaat voor het Box-systeem: de combinatie van de lade met de geleider. Op die manier gaan de sterktes van TA’OR samen met de gecertificeerde Blum-geleiders.

Meer informatie: TA’OR BOX

Speak Your Mind

*