Tegels geven de keuken een extra dimensie

Voor de achterwand in de keuken worden nog altijd vaak tegels gebruikt. Logisch, want tegels geven de keuken een extra dimensie. Ze zijn niet alleen bijzonder praktisch, maar ook bijzonder mooi. Én er is heel veel mogelijk, waardoor je de keuken een persoonlijke touch kunt geven.

Tegels geven de keuken een extra dimensie

Maat en formaat

Tegels zijn verkrijgbaar in een veelvoud van maten en vormen. Of je voorkeur nou uitgaat naar vierkant, rechthoekig of hexagonaal, in alle vormen heb je diverse formaten. Kies je voor mozaïektegels, grote tegels of tegel strips? Of misschien voor tegels met een facetrand, die je wand een 3D-effect geven.

En welk deel van de keukenachterwand wil je betegelen? Je kunt zoveel betegelen als je wilt; een lage rand, tegels tot de eerste plank of tegels tot aan het plafond. Of je betegelt alleen een spatwand achter de kookplaat. Overigens hoef je je niet te beperken tot de keukenachterwand. Je kunt ook tegels gebruiken voor een bijzonder fraai werkblad.

 Tegels geven de keuken een extra dimensie   Tegels geven de keuken een extra dimensie

Combineren

Misschien wel de allermooiste eigenschap van tegels is dat ze zo makkelijk te combineren zijn. Is je keuken nou hoogglans, rvs of hout, er is altijd een tegel die daar bij past. Bovendien zijn tegels onderling ook nog eens goed te combineren. Door tegels in verschillende formaten te gebruiken, creëer je een speelse keukenachterwand. Maar ook met kleur kun je spelen. Doorbreek de witte wand met hier of daar een gekleurde tegel of wissel unie tegels af met decortegels. Voor een bont resultaat kies je voor een verzameling van decortegels of houd het wat rustiger met decortegels in dezelfde kleurstelling.

Kortom, wil je jouw keuken een persoonlijke uitstraling geven die bij jou past, dan kan de tegel die extra dimensie geven.

Meer informatie: Terre d’Azur

Speak Your Mind

*