Themakast voor ontbijt, thee of …

Mensen zijn gewoontedieren. Voor veel dagelijks terugkerende bezigheden volgen wij een vast patroon. De +STAGE themakasten van Poggenpohl sluiten aan op deze persoonlijke gewoontes en rituelen. De kasten zijn volledig naar eigen smaak en wensen in te richten. Zo kun je de themakast gebruiken als ontbijtkast, waar je alles vindt voor een gezonde start van de dag. Ben jij een groot liefhebber van koffie en past bij elk moment van de dag een andere smaak? Of ben je juist een echte theeleut en meng je je eigen theemelanges? Een koffiekast of theekast behoren zeker tot de mogelijkheden. Maar ook buiten de keuken is de themakast inzetbaar. Als werkplek, garderobe of hobbyplek. Alles bij de hand, maar bij een gesloten kast lekker uit het zicht.

Themakast voor ontbijt, thee of ...

Zeer compact

In de +STAGE worden afzonderlijke functiegebieden ondergebracht. Activiteiten, die altijd in verschillende bereiken werden uitgevoerd, worden samengevat op een compact oppervlak. De kast vormt een met een breedte van 120 cm een stijlvolle omlijsting. De zeer functionele themakasten zijn voorzien van inschuifbare draaideuren, de zogenaamde pocket doors. Zij kunnen zowel in de keuken als in het woongedeelte worden geplaatst en gecombineerd. Als losstaand element kan +STAGE flexibel in de ruimte worden geplaatst.

Themakast voor ontbijt, thee of ...    Themakast voor ontbijt, thee of ...

Individueel

De functies van +STAGE kunnen door speciaal ontwikkelde uitrustingselementen individueel worden gedefinieerd en samengesteld. Als basis biedt Poggenpohl de volledige themapakketten ‘Bar’, ‘Kantoor’, ‘Ontbijt’, ‘Garderobe’, ‘Keuken’ en ‘Thee’ aan. Deze themavarianten laten zien hoe +STAGE geënsceneerd kan worden. Maar er zijn ontelbare ideeën en mogelijkheden om aan de individuele eisen te voldoen. 

Op basis van het Poggenpohl-programma zijn vier hoge kasthoogtes en de standaard kastdiepte 65,4 cm leverbaar. +STAGE kan in alle gebruikelijke frontkleuren worden besteld.

Meer informatie: Poggenpohl

Comments

 1. Hi

  I wonder what the price is for +STAGE “Office”

  • +STAGE is a product of Poggenpohl. For more information You can contact the company:
   Telefoon: +49 (0) 5221 / 381 -0
   E-mail: info@poggenpohl.com

 2. Hi

  Hoeveel kost een thema kast die als bureau kan gebruikt worden?
  Hoe ziet de kast er met gesloten deuren uit?

  • Hallo Esther,

   Deze themakasten worden gemaakt door Poggenpohl. Voor actuele prijzen en meer informatie kun je langsgaan bij een Poggenpohl Studio bij jou in de buurt.

   Met vriendelijke groet

Speak Your Mind

*