Trendy afzuigkap met maximale afzuiging

De cirkel staat voor perfectie. Vanuit dat uitgangspunt ontwikkelde Falmec Circle.Tech, de nieuwe revolutionaire oplossing voor recirculatie. De nieuwe afzuigkappen van Falmec, met filters met revolutionaire technologie, worden gekenmerkt door een gemakkelijke installatie en onderhoud. Deze trendy afzuigkap met maximale afzuiging is verkrijgbaar in verschillende modellen en staat naast maximale afzuiging garant voor uitstekende filterwerking. Het pachtige ontwerp, de mooie materialen en de deskundige productie zorgen voor een verbetering van jouw keuken en huis.

Trendy afzuigkap met maximale afzuiging

Compact en trendy

Door de compacte afmeting en de minimale omvang van Circle.Tech kunnen er afzuigkap modellen worden gebouwd met een minimale dikte, perfect passend bij de nieuwe designtrends. Dankzij deze nieuwe vormen wordt de keukenruimte geoptimaliseerd en wordt tevens een prettiger en functionelere omgeving gecreëerd.

Trendy afzuigkap met maximale afzuiging   Trendy afzuigkap met maximale afzuiging

Horizontale aanzuiging

In tegenstelling tot de traditionele afzuigkappen zuigt Circle.Tech de kooklucht horizontaal in plaats van verticaal aan. De uitgeblazen lucht wordt door een filterinstallatie rondom de motor geleid en gelijkmatig verdeeld. Door zijn ronde vorm bereikt het filteroppervlak de maximale omvang en presteert daardoor uitstekend ten aanzien van de afzuiging, de filterwerking en het geluidsniveau.

Meer informatie: Falmec

Comments

  1. Het ziet er zo mooi uit, en klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Mis prijzen, en daar ben ik nou net heel benieuwd naar….. Vrees dat die hopeloos hoog zullen zijn….. Maar voor in een appartement is dit wel een heel ideale oplossing, nu heb ik niks, op een open raam na en dat ik mn in de winter niet echt een feestje.

    • Beste Sandra,

      Ze zijn inderdaad mooi, hè? Wij kunnen je helaas niet informeren over de prijzen. Maar we kunnen je wel een link geven waar je de dealers van Falmec kunt vinden. Misschien zit er een dealer vlak bij jou in de buurt en anders kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Falmec

Speak Your Mind

*