Van oud naar nieuw

En dat kan al binnen één dag!

Na vele jaren van trouwe dienst is ook een keuken op een gegeven moment toe aan vernieuwing. Vaak zijn het de keukenfrontjes of apparatuur die aan vervanging toe zijn. Als de basis nog goed is het misschien zonde om een compleet nieuwe keuken aan te schaffen. Met een flinke dosis vakkennis en jarenlange ervaring helpen ze bij Lifting Keukenrenovatie graag om je oude keuken weer om te toveren tot jouw droomkeuken.

Lifting_keukenmontage_bovenkasten.jpeg

Verander je keukenstijl simpel en snel

Iedereen raakt naar verloop van tijd wel eens uitgekeken op zijn interieur. Het voelt gewoon goed om af en toe het interieur te veranderen. Een andere stijl met nieuwe kleuren zorgt ervoor dat je weer met plezier in jouw huis woont. Dit geldt niet alleen voor interieur als meubels, muren en kasten maar uiteraard ook voor jouw keuken.

Lifting_keukenmontage_man-vrouw.jpeg

Keukendeurtjes opknappen, je keuken weer als nieuw

Vaak wordt bij aanschaf een witte keuken gekocht. Wit is neutraal en makkelijk te combineren. Je gaat ervan uit dat de keuken lang mee gaat dus lijkt deze keuze heel praktisch.  Maar waarom zou je jaren tegen dezelfde kleur deurtjes aankijken als je ze niet meer mooi vindt?  Daarnaast hebben keukendeurtjes relatief veel te lijden in de keuken waardoor ze eerder slijten dan het kastwerk zelf. De keukendeurtjes zijn gelukkig makkelijk te vervangen waardoor jouw keuken in een mum van tijd weer een volledig nieuwe look krijgt. Doordat je de zichtbare delen van de keuken vervangt, ziet jouw keuken er weer lekker fris en als nieuw uit.

Meer informatie: Lifting-keukenrenovatie

Speak Your Mind

*