Vario serie koelapparaten

De uitgebreide Vario koelcollectie van Gaggenau complementeert jouw keuken en inspireert de persoonlijke chef met de meest verse ingrediënten. Het flexibele assortiment kan op een intelligente manier de meest gevoelige en veeleisende producten aanvoelen en erop reageren. De koelkasten, diepvriezers, koel-vriescombinaties en bijpassende wijnklimaatkasten leveren uitzonderlijke prestaties, dankzij de kwaliteit en precisie van hun koeltechnologie.

gaggenau-refrigerators-2021-400-series-modularity-carousel01

De Vario 400 serie

Een volledig geïntegreerde, ingebouwde modulaire familie: koelkasten, diepvriezers, koel-vriescombinaties en wijnklimaatkasten die op vele manieren gecombineerd kunnen worden en een indrukwekkende display vormen dankzij hun ontwerp. De Vario 400 serie koelapparaten kunnen op een groot aantal manieren worden gekoppeld. U heeft de flexibiliteit om één indrukwekkende koelwand te creëren, waarin de ingrediënten in het allerbeste licht worden gepresenteerd.

gaggenau-refrigerators-2021-landing-200-series-teaser

De Vario 200 serie en de 200 serie

Dit assortiment aan koelkasten, koel-vriescombinaties en vriezers past perfect in elk standaard geïntegreerd keukenontwerp en slaagt er toch in om meer inhoud te bieden dan standaard koelapparatuur. Als de koelkast en diepvriezer gesloten zijn, passen deze volkomen bij uw meubilair en zodra de gebruiker ze opent, wordt deze ondergedompeld in warmer, Soft-light. Het licht in de deurbakken en van de bedieningsknop onthullen lichtbronzen accenten en de flessenhouders bevatten de natuurlijke nerf van esdoorn.

Voor meer informatie: Gaggenau

Speak Your Mind

*