Vernieuwde showroom voor bladenleverancier Arte

Wie bladen leverancier Arte uit Helmond bezoekt, zal bij binnenkomst worden verrast door een totaal nieuwe ontvangsthal. Het vernieuwde interieur staat in het teken van het MVO-gedachtengoed met als blikvanger de levensgrootte ‘mos-wand’. Ook heeft de sanitair showroom plaatsgemaakt voor een warme ontvangstruime waar consumenten op hun gemak de kleur van hun keukenblad kunnen uitzoeken. In deze ruimte is ook nog een aparte ruimte ingericht voor het ontvangen van zakelijke relaties.

Vernieuwde showroom voor bladenleverancier Arte

Drie pijlers

De showroom is gericht op een drietal pijlers om het gedachtegoed van Arte te benadrukken. Bij binnenkomst valt het gedicht ‘Ik leg een steen’ op. Dit gedicht heeft als boodschap dat zelfs één steen het verschil kan maken voor mens en milieu. Daarnaast symboliseert de grote mos-wand het groene gedachtegoed. “We wilden letterlijk de natuur in huis halen en dit is een mooie duurzame oplossing”, aldus Hugo van Osch, directeur van Arte. Tot slot staat de totaalbeleving van de showroom centraal, waarbij een duidelijk beeld wordt gevormd van de ruime mogelijkheden in het Arte-assortiment en de ruim 20 jaar ervaring als steenexpert.

Samenwerking B-TOO

De nieuwe showroom is gerealiseerd in samenwerking met B-TOO Interieurontwikkeling. Deze interieurarchitect heeft al meerdere projecten samen met Arte gerealiseerd. Waaronder de buitenkeuken tijdens de jaarlijkse beurs in Duitsland en tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven. Ook eigen mensen hebben geholpen met de montage. Voorheen was de ontvangsthal gedecoreerd met levensgrote voorbeeldplaten, deze platen zijn nu vernieuwd met nieuwe kleuren en uitvoeringen. De overlegruimte in de showroom beschikt over een smartboard en de showroom is uitgerust met twee ‘sample-wanden’. Hierop wordt het gehele aanbod van Arte gepresenteerd.

Meer informatie: Arte

 

Speak Your Mind

*