Vernieuwde showroom van Siemens

Steeds meer huishoudens zijn ‘connected’. Siemens Home Appliances speelt in op deze trend en focust zich dan ook op connected producten en diensten. Het huishouden vlekkeloos vlekkeloos dankzij slimme technologie, digitalisering en design. Deze uitgangspunten staan centraal in de vernieuwde state-of-the-art showroom van Siemens in inspiratiehuis 20|20 in Hoofddorp.

Vernieuwde showroom van Siemens

Connected Living

Een belangrijke rol bij het kiezen van een nieuwe keuken is het zelf kunnen ervaren van de apparaten. De nieuwe showroom van Siemens speelt daar goed op in. De showroom is namelijk zo ingericht dat de consument de apparaten zelf kan uitproberen. Zo kun je tijdens een bezoek ‘connected living’ écht ervaren of het nu gaat om inbouw- of vrijstaande keukenapparatuur of wasmachines en wasdrogers.

Vernieuwde showroom van Siemens

De ruimtes in de showroom zijn een realistische weerspiegeling van woonsituaties, uiteraard voorzien van de meest recente innovaties. Als bezoeker heb je de mogelijkheid om via de smartphone verbinding te maken met de Home-Connect app om zo de Siemens apparaten zelf te besturen. Daarnaast kun je ook andere functionaliteiten van het connectivity-systeem uitproberen, zoals bijvoorbeeld het bedienen van licht en geluid. Uiteraard is er altijd iemand beschikbaar voor advies en meer informatie.

Vernieuwde showroom van Siemens

Alle innovaties op het gebied van inbouwapparatuur zijn te beleven in de nieuwe 600 m2 showroom. Op zoek naar apparatuur om te koken, te bakken, te koelen of te wassen? Alles is uit te proberen in de nieuwe showroom.

Meer informatie: Siemens

Speak Your Mind

*