Vernuftige vaatwasser is eenvoudig in gebruik

Consumentenonderzoek toont aan dat consumenten het bedieningspaneel op een vaatwasser vaak ingewikkeld vinden en dat zij daardoor de gewoonte hebben om vaak dezelfde programma’s te gebruiken. AEG speelt daarop in en introduceert een vernuftige vaatwasser met een nieuwe userinterface; de AEG Quick Select. Hiermee kan de vaatwasser op een nieuwe en intuïtieve manier in gang gezet worden. QuickSelect verzekert de beste instelling voor elke afwascyclus. Kies de tijd en activeer opties indien nodig, met één beweging van de slidercontrol. De vernuftige vaatwasser doet de rest.

SprayZone vernuftige vaatwasser

Speciale SprayZone voor aangekoekte vaat

Naast de intuïtieve nieuwe bedieningspanelen speelt AEG op nog een grote ergernis in. Slechts 24% van de consumenten is tevreden met het huidige reinigingsresultaten van hun vaatwasser, terwijl 79% van de vaatwasser bezitters een goed afwasresultaat prioriteit nummer één vindt. Omdat vaak de behoefte bestaat om maar enkele grote items zoals een aangekoekte ovenschaal goed te reinigen zonder andere delicate vaat te beschadigen, introduceert AEG de SprayZone. Een speciale ruimte in de onderkorf waar zwaar bevuilde items in geplaatst kunnen worden.

Magneten in de kuip onder dit gedeelte communiceren met magneten in de sproeikoparm. Bij het selecteren van de SprayZone optie bij het starten van het programma, zal de waterdruk in deze specifieke zone verhoogd worden. Daarnaast zal de temperatuur gedurende de loop van het programma stijgen en zal de programmatijd met 10 minuten worden verlengd. Zelfs de meest vervuilde ovenschotels zullen weer blinkend uit de vaatwasser komen.

Besteklade vernuftige vaatwasser

Besteklade voor 14 couverts

De nieuwe AEG MaxiFlex besteklade speelt in op de dagelijkse strijd die consumenten voeren om al hun kookgerei in de vaatwasser te krijgen. De nieuwe besteklade voor 14 couverts is voorzien van handige hulpstukken om een eigen indeling te maken. Het middengedeelte is diep genoeg om er grotere stukken bestek zoals pollepels in te plaatsen en pictogrammen maken duidelijk waar alles geplaatst kan worden. De messenhouders zorgen ervoor dat messen veilig vastgezet kunnen worden in de ideale positie, voor het beste afwasresultaat. De MaxiFlex lade is een aanvulling op de bestaande lade van de Pro Clean modellen (15 couverts).

Met de intrede van de MaxiFlex introduceert AEG nu op de low-mid range van vaatwassers een 14 couverts model, zodat consumenten in dit segment van de markt de keuze kunnen maken voor een afwasautomaat met besteklade. De nieuwe AEG-vaatwassers met QuickSelect, SprayZone en MaxiFlex besteklade zullen vanaf midden april 2019 beschikbaar zijn.

Meer informatie: AEG

Speak Your Mind

*