Verwarming in de keuken

De keuken is het hart van je huis. Het is een plek waar iedereen samen komt om te eten, te koken of om gewoon gezellig aan tafel bij te kletsen onder het genot van een kopje koffie of glas wijn. Een punt van aandacht is het verwarmen van de keuken. Dit is vaak wat anders geregeld dan in de rest van het huis. Er is meestal wat minder ruimte voor een grote radiator. Dat is op zich niet erg. Een kleine radiator als verwarming in de keuken voldoende. Immers geven de kookplaten ook warmte af tijdens het koken.

Verwarming in de keuken    Verwarming in de keuken

Moderne paneelradiator

Een geschikte radiator voor de keuken is bijvoorbeeld de Paneel TH. Deze modern en strak vormgegeven radiator sluit naadloos aan bij elk interieur, want de radiator is leverbaar in een groot aantal verschillende afmetingen en kleuren. Ook is het mogelijk om een functionele accessoire toe te voegen zoals een handdoekrek of handdoekknop. Handig voor het verwarmen of drogen van je keukenhanddoek of theedoek.

Verwarming in de keuken

Elektrische radiator

Liever elektrisch verwarmen? Dat kan! De Paneel TH is ook leverbaar in een elektrische variant. Deze elektrische radiator is veilig, energiezuinig, geruisloos, levert snel warmte af én is eenvoudig te plaatsen. Het aanleggen of verleggen van verwarmingsbuizen is niet noodzakelijk. Als er maar een stroompunt in de buurt is. Je kunt de temperatuur regelen via een thermostaat. Deze is voorzien van de mogelijkheid voor het instellen van een week- of dagprogramma. Ook kun je ervoor kiezen of de thermostaat continue in bedrijf is of slechts voor de duur van twee uur. Een ‘open-raam detectie’, waarbij de radiator automatisch in stand-by gaat, een ‘antivries’ functie en een ECO-functie zorgen voor extra comfort en besparen energie.

Verwarming in de keuken

Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Kijk op Instamat.nl

Speak Your Mind

*