Virtuele showroom voor keukenapparatuur

De Coronacrisis zorgt voor veel beperkingen in ons dagelijks leven. Maar het zorgt ook voor veel creativiteit. In plaats van bij de pakken neer te gaan zitten, kun je ook kijken naar wat er wel mogelijk is. Zo kun je vanuit je eigen luie stoel een kijkje nemen bij Inspiratiehuis 20|20. Op de site staat namelijk een virtuele showroom voor keukenapparatuur. Je loopt als het ware door het gebouw heen naar de showrooms van de verschillende merken (Bosch, Siemens, Gaggenau en NEFF).

Virtuele showroom voor keukenapparatuur

Virtueel inspiratie opdoen

Overweeg je een nieuwe keuken of zijn jouw huidige apparaten aan vervanging toe? Neem dan een kijkje in deze virtuele showroom. Je kunt hier zelfstandig door de virtuele showroom wandelen om inspiratie op te doen en wegwijs te worden in het ruime aanbod. De meeste apparaten zijn voorzien van specificaties en sommige kunnen ook open bekeken worden als je voor het apparaat staat. Daarnaast is de online showroom voorzien van interessante informatie over de merken en de showrooms.

Virtuele showroom voor keukenapparatuur

Telefonische hulp in de virtuele showroom

Heb je specifieke vragen of ben je op zoek naar advies en praktische tips? Dan kun je de virtuele showrooms ook ontdekken samen met een adviseur. Deze adviseurs begeleiden je telefonisch bij jouw oriëntatieproces en geven persoonlijk en vrijblijvend advies.

Meer informatie: Inspiratiehuis 20|20

Speak Your Mind

*