Voordelen van Sintesi panorama kookplaten

Voordelen van Sintesi panorama kookplatenEen paar weken geleden schreven wij een artikel over Sintesi panorama kookplaten. Sintesi biedt diverse voordelen ten opzichte van andere oplossingen die al op de markt verkrijgbaar zijn. Deze pluspunten helpen zowel bij het installeren als in het dagelijks gebruik. Hieronder staan de belangrijkste voordelen van Sintesi panorama kookplaten genoemd:

 • Afzuiging aan de achterkant. Kookdampen worden aan de achterkant weggezogen. Dit zorgt voor een uniforme en evenwichtige Voordelen van Sintesi panorama kookplatenafzuiging van de diverse kookzones.
 • Totale integratie. De afzuiging is volledig geïntegreerd in het aanrecht, dankzij de inbouw- of halve inbouwmontage en dankzij het kleppensysteem. Dit zorgt voor perfecte rechte lijnen op het aanrecht en voor een gelijkmatig oppervlak zonder uitsteeksels of andere zichtbare elementen.
 • Ergonomisch en eenvoudig te gebruiken. Sintesi heeft een doorlopend kookoppervlak zonder obstakels. Dat maakt het koken een stuk praktischer. Daarnaast is er een Auto-modus, waarbij het filtervermogen automatisch wordt aangepast op het vermogen van de kookplaat. Dit zorgt voor een maximale afzuiging en een minimaal energieverbruik.
 • Stil en efficiënt. De krachtige en efficiënte motor zorgt samen met de doordachte luchtstromen en de speciale geluidswerende materialen voor topprestaties op het gebied van afzuiging en tegelijkertijd voor een gecertificeerd lager geluidsniveau.
 • Eenvoudig te installeren. Een kookplaat en afzuiging in één, in een frame dat het installeren heel eenvoudig maakt, Voordelen van Sintesi panorama kookplatenzonder dat het aanrecht hoeft te worden aangepast en zonder dat er bij het inbouwen siliconen nodig zijn.
 • Minder groot. De afzuiging vindt verticaal plaats aan de achterkant van de plaat. Hierdoor wordt de beschikbare ruimte optimaal gebruikt. Sintesi kan al worden geïnstalleerd in aanrechten van 60 cm diep.
 • Uitstekende filtratie dankzij Carbon.Zeo-technologie. Wanneer de kookplaat wordt geïnstalleerd in de recirculatievariant, zorgt de Carbon.Zeo-technologie voor een uitstekende afvoer van geuren. Tegelijkertijd
  zorgt Zeoliet ervoor dat de kookdampen minder
  vochtontwikkeling opleveren.

Meer informatie: Falmec

Speak Your Mind

*