Vrijheid om te creëren

Deze moderne inductiekookplaat bevat de ultieme combinatie: een geïntegreerde afzuigsysteem én flexzones. Zo kun je de kookzones koppelen tot één groot kookoppervlak en hoeft er geen traditionele afzuigkap meer geplaatst te worden. De afzuiging bevat uitneembare vetfilters, die na gebruik in de vaatwasser kunnen. Daarnaast is het ook mogelijk om de Boretti PURO Quadro plasmafilters te installeren voor recirculatie.

Boretti-MLIH83_Img_ImgMooPho_Front View

Praktisch design

Doordat de afzuiging is weggewerkt in de kookplaat creëert je meer bewegingsvrijheid, heb je meer mogelijkheden in het ontwerp van jouw keuken en oogt de keuken een stuk ruimtelijker. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een kookeiland te creëren, zonder een uitzicht te hebben op de afzuigkap.

Flexzones

Reiken jouw culinaire ambities verder dan een standaard kookoppervlak? Geen probleem. Met de twee flexzones kun jij aangrenzende zones met elkaar verbinden. Hierdoor wordt de kookplaat geschikt voor het gebruik van een grote grillplaat, teppanyaki-plaat of een langwerpige pan. Daarnaast kan je de kookzones nog steeds apart van elkaar gebruiken. Met Boretti worden de meest uitdagende creaties mogelijk!

MLIH83_Img_ImgPrdPho_FrontView

Recirculatie met plasmafilter (optioneel)

Het afzuigsysteem is geschikt voor recirculatie met een PURO plasmafilter. Deze combinatie verbetert geluidloos de luchtkwaliteit. De vervuilde lucht, in zowel de keuken als de gehele kamer, wordt met deze plasmafilter afgebroken voor 99 procent.

Voor meer informatie: Boretti

Speak Your Mind

*