Week van de Keuken 2020

Week van de Keuken 2020

De week van 10 tot en met 14 februari is door het Voorlichtingsburo Wonen uitgeroepen tot Week van de Keuken 2020. In deze week kun je heel veel informatie en inspiratie verwachten op het gebied van keukens, keukenapparaten en alles wat daarmee samenhangt.

Waarom de week van de keuken?

De keuken geldt als het hart van de woning. Het is een ruimte waar alle (gezins)activiteiten samenkomen. Er wordt in de keuken gekookt, gewerkt en gerelaxt. De keuken geen afgeschermde ruimte meer, maar maakt onderdeel uit van onze woon- en leefomgeving. Deze multifunctionele ruimte moet voldoen aan de wensen en eisen van de huidige tijd.

Naast de drie hoofdmaaltijden op de dag bereiden we ook regelmatig een tussendoortje of drankje in de keuken. En koken doen wij allang niet meer alleen maar op gas. We koken, stomen, grillen en bakken erop los. En de apparatuur die wij daarbij gebruiken, maakt het ons steeds gemakkelijker om smakelijke maaltijden op tafel te zetten. De fabrikanten zitten niet stil en wij zetten graag de nieuwste ontwikkelingen op een rijtje.

Keuken (p)inspiratie

Week van de Keuken 2020

De functie van de keuken is multifunctioneel of je nu groot of klein woont. Hoe kleiner de ruimte hoe slimmer de keuken moet worden ingericht om te voldoen aan onze hoge eisen. Voor een grote ruimte is het juist weer belangrijk om de ruimte toch gezellig te maken. Op Pinterest zijn miljoenen foto’s te vinden die je kunnen inspireren voor jouw eigen keuken. Wij hebben vast een selectie voor je gemaakt. Bekijk ons  Pinterestbord Keukens.

Speak Your Mind

*