Wijnklimaatkast met rvs deuren

Ernaar strevend thuiskoks in staat te stellen om hun visies tot leven te brengen, ontwikkelt Gaggenau apparaten van de hoogste kwaliteit. Gemaakt van puristische materialen zoals roestvrijstaal en glas, maken deze producten met hun unieke vormgeving stuk voor stuk een statement. Ze zijn een symbool van traditie en avant-garde. Een teken van eenvoud en authenticiteit.

 Wijnklimaatkast met rvs deuren

Vario 400 Serie koelen en wijnklimaatkasten

Ontdek de volledig geïntegreerde, modulaire productlijn van inbouwapparatuur. De koelkasten, vriezers, koel-vriescombinaties en wijnklimaatkasten zijn op uiteenlopende manieren en in indrukwekkende opstellingen te combineren. En wil je ze écht tot de eyecatcher van jouw keuken maken, dan is er de mogelijkheid ze uit te voeren met roestvrijstalen deuren.

Strak design

De nieuwe 400 Serie koelen en wijnklimaatkasten bestaat uit volledig geïntegreerde apparaten. Het strakke design is het meest indrukwekkend wanneer er meerdere koelapparaten naast elkaar worden gepresenteerd. Dit geeft niet alleen een mooi effect, maar vergroot ook de flexibiliteit binnen de keukenruimte. Deze apparaten koelen niet alleen, ze zijn een architecturaal statement.

Wijnklimaatkast met rvs deuren

Esthetisch

Deze wijnklimaatkasten hebben ook een mooie esthetische uitstraling: displayverlichting en met de hand vervaardigde flessenplateaus laten jouw wijncollectie stralen. De drie verschillende klimaatzones bootsen een echte wijnkelder na of zorgen voor de perfecte drinktemperatuur.

Meer informatie: Gaggenau

Speak Your Mind

*