Wijnklimaatkasten

Voor iedere smaak een klimaatzone

Spontane momenten ontstaan veel sneller wanneer je je favoriete dranken altijd bij de hand hebt, op de juiste temperatuur. Je haalt ze moeiteloos tevoorschijn dankzij de soepel glijdende bamboe plank met telescopische rails. In combinatie met het gepolijste ontwerp en de frameloze glazen deur integreert deze eyecatcher zich moeiteloos in je keuken. De fluweelzachte gloed van de binnenverlichting in presentatiemodus nodigt je uit om vol bewondering het glas te heffen.

NEFF_90182_WineCooler_KU9213HGO_2021_10_2079_master_Graphite_Grey_master

Binnenverlichting

Verleid je gasten met je verassende wijncollectie dankzij de presentatiemodus van de verlichte wijnklimaatkast. Zet je wijnen in de schijnwerpers met de zachte gloed van de binnenverlichting.

Duurzaam alternatief

Planken gemaakt van bamboe in deze wijnklimaatkasten zijn een unieke noviteit binnen de NEFF-familie. Een duurzaam en veerkrachtig alternatief voor hout.

NEFF_89091_WineCooler_KU9213HGO_2019_10_1815_master

Telescopische rails

Ervaar nog meer gemak met de soepel glijdende telescopische plank. Het binnen handbereik houden van je favoriete wijnen en dranken kan je inspireren tot nieuwe creaties in de keuken. Helemaal als je er dankzij de telescopische rails ook nog eens heel gemakkelijk bij kunt.

Meer informatie: NEFF

Speak Your Mind

*