Witte marmers

Het eeuwenoude Italiaanse marmer is ontzettend populair. De chique en klassieke uitstraling is erg gewild voor interieurtoepassingen en zeker ook in de keuken als keukenblad of achterwand. De Xclusive Keramiek collectie van Arte biedt een selectie prachtige imitaties van witte marmers. Een antwoord op de trend in marmers met de praktische voordelen van het materiaal keramiek!

Matino

Witte marmers - matino

Een opvaller in deze collectie is de Matino, een imitatie van de marmer Arabescato. Matino heeft een prachtige grijze ader en is verkrijgbaar in een gepolijste en matte afwerking.

Diso

Witte marmers - diso

Een bijzondere kleur in de Xclusive Keramiek collectie. Geïnspireerd op de marmer Statuario heeft deze kleur een heldere witte achtergrond met karakteristieke donkere aders. Diso is verkrijgbaar in een gepolijste en matte afwerking.

Felline

Witte marmers - felline

Deze witte marmer reproductie is geïnspireerd op een van de meest bekende marmer soorten: Bianco Carrara. Felline heeft een heldere witte basiskleur en prachtige grijze aders. Felline is verkrijgbaar in gepolijste en matte afwerking.

Ugento

Witte marmers - ugento

Ugento is een imitatie van de marmer Calacatta, één van de oudste marmersoorten. De grijze aders op de witte achtergrond hebben een subtiele goudtint, wat zorgt voor een unieke uitstraling. Ugento is verkrijgbaar in gepolijste en matte afwerking.

Bekijk de volledige Xclusive Keramiek collectie van Arte

Speak Your Mind

*