Zoek de keukenstijl die bij je past

Een keuken is niet alleen maar een ruimte om te koken, het is ook een plek om lekker te tafelen of om gasten te ontvangen. Omdat je genoeg tijd doorbrengt in de keuken is het wel zo fijn als de keukenstijl volledig aan jouw wensen voldoet en past bij je persoonlijke stijl. Gelukkig is de keuze enorm en zijn er voor iedere smaak talloze ontwerpen te vinden. Om je te helpen bij jouw keuze, zetten ze bij keukenspecialisten.nl de verschillende stijlen voor jou een rijtje. Ontdek de keukenstijl die het meeste bij je past.

De Scandinavische keuken

De Scandinavische keuken combineert de landelijke en moderne stijl op natuurlijke wijze, door vooral gebruik te maken van natuurlijke vormen, materialen en lichte kleuren. Denk hierbij aan hout, wol en pasteltinten. Voor accessoires geldt in de Scandinavische Keuken dat ‘minder is meer’. De accessoires zijn vooral gebruiksartikelen, slechts hier en daar afgewisseld met een persoonlijk detail.

Keukenspecialisten.nl-scandinavische keuken.jpeg

De industriële keuken

De industriële keuken kenmerkt zich door een stoere, robuuste uitstraling en het gebruik van massieve, krachtige, natuurlijke materialen. Het laat zich makkelijk met andere stijlen – van modern tot klassiek – combineren en is daardoor goed toepasbaar in iedere huisinrichting. Voor een krachtige, stoere uitstraling wordt deze bakstenen muur gecombineerd met de stalen wand- en hangrekken.

Keukenspecialisten.nl-industrieel5.jpeg

De staal & brons keuken

Deze opvallende keukenstijl combineert industrieel met een vleugje klassiek. De in het oog springende metalen keukenlook wordt bereikt door het gebruik van een speciale metaal afwerking. De combinatie van twee van zichzelf al aanwezige stijlen – klassiek en industrieel – maakt de staal & brons keuken opvallend, het wil je blik wil vangen. Om een staal & brons keuken kun je niet heen. Het is een pronkstuk in je woning en je blijft ernaar kijken. In een staal & brons keuken trekken de accessoires de aandacht. Deze zijn vooral glimmend en opvallend van vorm en ze nodigen je uit om aan de slag te gaan. Accessoires voor functioneel gebruik en persoonlijke details wisselen elkaar af. Er is uiteraard veel meer keus in keukens, een prijsbewuste keuken bijvoorbeeld voor als je iets minder hebt te besteden en toch een complete keuken wil.

Keukenspecialisten.nl-staalenbrons1.jpeg

Kijk voor meer informatie op: Keukenspecialisten.nl

Speak Your Mind

*