Zwevende keuken Poggenpohl wint German Design Award

Poggenpohl wint German Design Award met zijn keuken +VENOVO. De keuken die lijkt te zweven ontving onlangs de Award 2019 in de categorie Keuken. Met de award krijgt Poggenpohl erkenning voor het op elegante en efficiënte wijze laten vervagen van de grens tussen keuken en woonkamer.

Zwevende keuken Poggenpohl wint German Design Award

German Design Award

De German Design Award maakt succes tastbaar. Elk jaar kent de Duitse Design Council deze prijs toe aan producten en projecten die een baanbrekende functie hebben in designtrends. Ook in 2018 werd er weer een jury van hoog kaliber voor deze gelegenheid samengesteld. Maar liefst 46 topdesigners uit 11 landen hebben twee dagen doorgebracht in Frankfurt om een gevarieerde selectie van uitzonderlijk design inzendingen te beoordelen. De criteria waar de focus op lag, waren innovatie, functionaliteit, onderscheidende esthetiek en aanpassing aan de behoeften van de gebruikers.

+VENOVO winnaar in de categorie Keuken

+VENOVO van Poggenpohl slaagde in alle opzichten en werd zo uitgeroepen tot winnaar van de German Design Award in de categorie Keuken. Staand op twee slanke frames met strakke lijnen en perfect in proportie lijkt dit meubelstuk bijna te zweven. +VENOVO biedt een elegante en efficiënte organisatie van tools en functies, zoals een werkblad, kookplaat en spoelbak. Door de onopvallende vormgeving kan het element flexibel in een open ruimte worden geplaatst. En het biedt de mogelijkheid om te variëren en te combineren met vrijstaande kasten en/of dressoirs. Hierdoor vervagen de grenzen tussen keuken en woonkamer.

Mobiele keuken

+VENOVO is een eigentijds antwoord op overkoepelende trends als verstedelijking en mobiliteit. Wanneer het tijd is om te verhuizen, kan deze slanke nieuwkomer in het Poggenpohl assortiment gemakkelijk worden verplaatst, klaar om een geheel nieuwe ruimtelijke ervaring te creëren.

Meer informatie: Poggenpohl

Speak Your Mind

*