A-Pex douche met een fantastisch effect

A-Pex DoucheAan de prijswinnende A‐Pex serie van Damixa is nu een douchesysteem toegevoegd die past bij de stoere en toch elegante en eenvoudige stijl van A‐Pex. De nieuwe A‐Pex douche valt direct op en biedt net zoveel verassende functies als je zou verwachten bij een prijswinnende Damixa serie. Met zijn 40mm brede douchekop lijkt deze misschien niet comfortabel maar de straalbreedte is zeer verrassend en zorgt voor veel comfort tijdens het douchen.

Kenmerken A-Pex douche

Een groot voordeel is dat de hoofddouche tegelijkertijd gebruikt kan worden met de handdouche dankzij nieuwe innovaties. Andere speciale kenmerken zijn dat de hoofddouche draaibaar is en dat de handdouche een zwart metalen handvat heeft gecombineerd met een chromen douchekop. Beide douches hebben een elegante klokvormige kop die past bij het klassieke en tijdloze design.

Elegant en stoer design

Vermeldenswaardig is het design van de douchestang. De strakke en minimalistische stang samen met de zwarte rubber doucheslang passen goed bij het stoere maar toch ook elegante design van de A‐Pex serie. Daarnaast zorgen de vlakke rozetten, de naadloze overgang naar de thermostaat en de rub‐clean functie ervoor dat het douchesysteem zeer eenvoudig te reinigen is.

Designer aan het woord

”Met A‐Pex, heb ik geprobeerd om te streven naar een simpel design, een logisch en karaktervol product waar ik van hou. Die klassieke elementen van traditionele kranen met nieuwe oplossingen combineert met daarbij een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid.” Vertelt de man achter de A-Pex serie, de Deense designer Anders Hermansen. Hij ontwerpt onder meer voor het Deens B&O televisies en audio apparatuur.

Meer informatie: Damixa

Speak Your Mind

*