Arte renoveert badkamers van vakantiepark Landal

De bungalows op vakantieparken worden intensief gebruikt en zo zien de eigenaren het ook het liefst. Een huisje dat in gebruik is, levert immers inkomsten. Wanneer de sanitaire voorzieningen aan renovatie toe zijn, dan dient dat snel te gebeuren en met zo min mogelijk overlast voor de overige gasten. Dan draait alles om efficiëntie, snelheid en duurzaamheid. De oplossing: grootformaat panelen van Silestone by Arte.

Landal badkamer van Silestone

Zonder breken

De grootformaat panelen worden over de bestaande tegels heen gemonteerd, waardoor er geen breekwerk nodig is. Een badkamerrenovatie kan hierdoor gerealiseerd worden binnen een paar werkdagen! Arte renoveerde vier volledige badkamers en toiletten van vakantiehuizen in vakantiepark Landal Duc de Brabant in Diessen-Baarschot met één materiaal: Silestone.

Silestone by Arte

Silestone badkamerSilestone is een zeer hoogwaardig kwartscomposiet, is een materiaal dat erg hygiënisch is. De antibacteriële grootformaat panelen zijn geschikt voor in iedere badkamer. Het aantal voegen is minimaal vanwege de grootformaat panelen. Ook krijgen badkamers een mooie egale en rustige uitstraling. Daarnaast is het materiaal uiterst vriendelijk in onderhoud, kras-en vlekbestendig en bijzonder duurzaam.

Snel

De wanden en vloeren van de badkamers van Landal zijn voorzien van Silestone. Daarnaast zijn de installaties aangepast en zijn de badkamers voorzien van comfortabel sanitair. Bovendien zijn de badkamers geschikt gemaakt voor minder validen en ouderen, door de antislipwaarde van de vloeren op te waarderen. En dat alles uitgevoerd binnen 3 werkdagen!

Meer informatie: Arte

 

Speak Your Mind

*