Badkamer met Modulus optisch ruimer

Minimale voegen in badkamer

Foto: Arte

Is uw badkamer aan de kleine kant, maar valt het vergroten van de ruimte niet binnen de mogelijkheden? Er zijn manieren om de ruimte optisch groter te laten lijken. De keuze voor helder glas voor de douchewand en het gebruik van (grote) spiegelvlakken dragen hier aan bij. Maar ook een geringe aanwezigheid van voegen in het muurvlak laat de ruimte groter tonen. Hoe minder voegen, hoe ruimer de badkamer lijkt. Bovendien vormen voegen een broedplaats voor bacteriën, dus minder voegen betekent meer hygiëne.

Modulus systeemwanden

Modulus by Arte is een modulair systeem met panelen in verschillende standaard formaten. Deze wanden maken het mogelijk om uw badkamer in een zeer kort tijdsbestek volledig te renoveren. U hoeft het bestaande tegelwerk niet eens weg te (laten) bikken, want Modulus wordt gewoon over de tegels heen geplaatst. Dat maakt de ruimte toch juist kleiner, zult u denken. Dat valt erg mee. De platen zijn dusdanig dun dat het ruimteverlies minimaal is en het niet opweegt tegen de voordelen die de optische ruimte en extra hygiëne met zich meebrengen.

Harmonieus geheel

Met een beperkt aantal panelen kunt u zowel wanden als vloeren laten bekleden met Modulus platen. Uw badkamer wordt in één dag uitgevoerd met één enkel materiaal. Dit geeft niet alleen een strak, modern en eigentijds resultaat, maar ook een harmonieus geheel.

Meer informatie: Arte

Speak Your Mind

*